Workshops og Gratis Gruppe

Knowledge means change – når du får bevidsthed om noget, som før lå hengemt i mørket, kan du ikke gå tilbage til dér, hvor du var – du er forandret for altid!

Workshopsene er en forlænget arm af Skandinaviens Traume- & Helingsuddannelse og de emner vi arbejder med under uddannelsen

Workshopsene er inden for traumer og heling og indeholder altid både viden, og erfaret visdom igennem krop, følelser og sjæl.

Skandinaviens Traume- & Helingsuddannelsen har også en Gratis Facebook gruppe – Skandinaviens Traume- & Helingsuddannelses onlinerum. Gruppen er for fagfolk, mennesker som arbejder med mennesker som gerne vil inspireres og dykke dybere inden for traumer og heling altid med både et spirituelt og jordnært perspektiv.

Workshops

L.O.V.E. Revolution

Jeg kan ikke ændre verden alene!
Herudaf er min gratis gruppe L.O.V.E. Revolution skabt, så vi sammen kan sprede ringe i vandet.

Hver måned åbnes op med en live i gruppen med den månedlige energivejrudsigt, samt fokus til din menneskelige og spirituelle udvikling.

Resten af månedens ugentlige lives er over forskellige relevante temaer, som altid har rod i den menneskelige og spirituelle udvikling, og hvordan vi skaber bro imellem de to.

Se mere på min Facebook side.

Klik på boksen længere nede og tilmeld dig L.O.V.E. Revolution gratis gruppen.

Hold udover det øje med siden her og vær med til at revolutionere dig selv og verden igennem fede forløb, workshops og uddannelse med kærligheden som drivmiddel!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Navn:
E-mail: