Om mig

"Min mission er at åbne hjerter, ind til hjertedrømmene og de uendelige muligheder der altid er til stede."

Kaerligheden heler alt

Så længe jeg kan huske, har jeg elsket at åbne hjerter, jeg kan ganske simpelt ikke lade være!

Jeg har selvfølgelig ikke altid vidst, at det var det jeg gjorde, ved at være mig..

Jeg elsker naturen, min mand, vores søn og hund, mine nære, fordybelse, sjov og ballade, flyde med, organisere, larme, være stille, være alene og sammen – med andre ord er jeg sammensat – ligesom dig!

Jeg elsker processen med de mennesker jeg har hjulpet og hjælper – men i den grad også udfaldet og resultaterne.

Når jeg ser dem lyse, og stå i deres kraft, når de mærker friheden og modet til at gå ud og erobre sig selv, kærligheden og verden – på den mest kærlighedsfyldte og ekspanderende måde!

Jeg elsker som en anden detektiv at gå på opdagelse i det indre, lyse med min skarpe lygte, se, lytte, mærke, og stille de rigtige spørgsmål, komme ind til sagens kerne, så knuderne kan bindes op og lyset bryde igennem.

Jeg bruger alle mine værktøjer fra mine uddannelser, mit levede liv og min iboende visdom. 

Psykoterapien, psykomotorikken, yogaen, fysioterapien, mine 3 år i shamanlære, de forskellige healings metoder, numerologien, mit klarsyn, klarhørelse og klarfølelse og selvfølgelig først og fremmest min intuition og medfødte visdom.

Jeg hjælper de mennesker der kommer hos mig med at genfinde deres sjæls stemme, holde rummet lige der, hvor både smerten, sorgen, glæden, håbet og kærligheden bryder frem – og friheden til at være sig indtræder.

Det er for mig magisk!

Jeg har altid elsket at blive inspireret og inspirere.

Jeg vidste allerede i mine tidligere 20’er, at  jeg skulle inspirere og skabe noget som var fyldt med kærlighed, nærvær, muligheder og en højere mening, så andre kunne gøre lige netop det samme med det, de er kommet her for.

Der var en del bjerge at bestige, en del floder at dykke ned på bunden af, førend jeg tog ansvaret på og til mig.

Jeg forfiner og justerer fortsat, bliver klogere og mere bevidst. Jeg genfinder modet og styrken igen og igen til at gå derind, hvor mørket synes farligt, og jeg helst vil undgå at være.  

Jeg erfarer igen og igen at kærligheden heler alt.  Jeg får nye erfaringer, værktøjer og ny viden, en rejse jeg elsker, lever og ånder for,-  både for mig selv og de mennesker jeg hjælper.

Vejen bygges, imens vi går den – og jeg bliver ved med at sætte den ene fod foran den anden.,

Min historie

Jeg forlod mit job som psykomotorisk terapeut i slutningen af 2015, og jeg skal være ærlig at sige, at jeg absolut ingen plan havde!

Det eneste jeg vidste var, at mit hjerte kaldte på noget andet, at jeg ville have større frihed og mere tid til at være sammen med min søn, min mand, gå ture i skoven, tage til vandet, mødes med veninder etc.

Jeg ville selv bestemme mine arbejdstider, arbejde max 15-20 timer om ugen og mest af alt følte jeg mig låst, trist og havde på ingen måde lyst til at møde op på mit arbejde eller noget som helst andet arbejde for den sags skyld.

Jeg brugte mine evner på mit arbejde, men det var i det skjulte, i hvert fald nogle af mine evner, det meste kan jo trods alt forklares med almindelige ord, da det spirituelle er en naturlig del af os alle – blot en naturlig del som ganske mange har glemt og gemt.

Jeg ville ikke længere skjule den naturlige del af mig – hellere ikke i mit arbejde. Jeg ville gerne at det spirituelle (igen) blev gjort hverdagsagtigt og naturligt, jeg ville forene verdner, bringe himmelen ned på jorden!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Navn:
E-mail: