L.O.V.E. Workshops

Kommer snart!

L.O.V.E. Healing Journey er et gruppe online forløb med max. 5 deltagere og er for dig, som gerne vil traumeforvandle og hele igennem en dyb indre kærlighedsrejse.

Rejsen sker både igennem din indre energikrop, energihjulene, din fysiske krop, dine følelser, dine tanker og din sjæl.

Med andre ord en gennemgribende indre kærlighedsrejse, som garanterer at du vil være et ganske andet sted, end du er nu, efter de 10 uger vi har sammen!

Med til forløbet hører ugentlige livekald og 4 1:1 sessioner.

Forløbet er spækket med masser af magi, udvidelse, transformation og viden!

Et forløb som garanterer kvantespring, da du kommer ind og berører alle dine livstemaer – det vil være en livsforandrende rejse, så meget tør jeg godt at love!

L.O.V.E Healing Journey er for dig som længes efter:

Hvem henvender forløbet sig til?

Forløbet henvender sig til dig, som gerne vil have fat omkring din grundkonflikt, den som spænder ben i alle livets områder.

Til dig som gerne vil have adgang til din passion, drive, lyst og modet til at fuldføre det du guides til fra dit indre.

For dig som gerne vil lære din sjælsenergi og stemme at kende, din indre kraft, din forbundethed og fuldkommenhed!

Til dig som ønsker at frigive, forvandle og hele igennem dine indre selvhelende kræfter. 

Hvad kan du forvente dig af L.O.V.E Healing Journey forløbet?

Ingen L.O.V.E Healing Journey er den samme, men en ting som er gennemgående for dette forløb, er at det er forvandlende og frisættende – du vil være et ganske andet sted, når forløbet afsluttes!

Du vil undervejs få spottet din grundkonflikt og få redskaber til at forvandle og hele den.

Du kan forvente en gennemgribende transformation, at du lærer din sjæls energi og stemme at kende – og herfra kan alt ske!

Under forløbet får du

Under de 10 uger er der 4 1:1 sessioner til din proces.

Den første er en indledende session, hvor vi som udgangspunkt finder frem til din grundkonflikt, som du igennem forløbet arbejder med og trævler op og heler.

De to mellemliggende sessioner booker vi undervejs i forløbet, når behovet for ekstra hjælp opstår.

Den fjerde session er din afsluttende session, som vi afholder ved forløbets afslutning, her samler vi op og ser på, hvad du skal arbejde videre med fremadrettet.

9 Ugentlige fælles kald via Whereby

Ugentligt mødes vi i gruppen på Whereby til 2- timers kald.

Kaldende er en mini session for hver deltager, og gør at du får indsigter, erkendelser og redskaber med hver uge til det chakra og tilhørende tema vi arbejder med.

Hver deltager får 1:1 tid under kaldet til at se ind i det område/chakra, som vi arbejder med og tid til at folde historierne ud, som skal heles.

Der vil altid være et fælles tema for gruppen

Når én får en indsigt og erkendelse, så får hele gruppen det.

Alle i gruppen lærer uendeligt meget af at høre og se de andre deltagere, og får på den måde nye vinkler til deres egne historier og det de sidder med.

Der er rigtig meget læring og udvikling at hente ved at blive spejlet i gruppen.

Når noget pludseligt åbenbares

Under vores ugentlige kald, vil der undervejs i forløbet opstå et behov for at gå dybere med et tema eller mønster, som du har haft med dig længe, som kan være udfordrende at hele selv.

Under vores 1:1 sessioner går vi i dybden med lige netop dét, og hvad der ellers opstår og får det frigivet og forvandlet.

Replay sendes efterfølgende hvis du ikke kan være med live

Det er klart en fordel at være med live, da du her kan få direkte sparring, guidance og hjælp.
Kan du ikke være med live, ser jeg naturligvis ind i det du har spørgsmål til og livekaldet sendes altid til hele gruppen efterfølgende på replay.

Udover det, får du også til din forvandlings proces

9 kanaliseret fjernhealinger

Ugentlig er der fjernhealing, hvor jeg kanaliserer healing til det pågældende chakra og dets temaer, vi arbejder med.

Den kanaliserede healing modtages efterfølgende på lydfil.

Det er 9 uger med powerfulde healinger på et dybdegående plan.

Ydermere vil du igennem healingerne erfare, hvordan det enkelte chakra og dets temaer hænger sammen kropsligt, følelsesmæssigt, mentalt og sjæleligt.

Chakra krystal drikke essenser til hvert chakra

Med til forløbet hører, at du får tilsendt 10 chakra krystaller/sten til at lave drikke essenser på.

Chakra essenserne er med til at legemliggøre din proces, samt at hver sten har en bestemt virkning, som går ind og forstærker din helingsproces igennem hvert chakra og dets tilhørende temaer.

Chakra krystal drikke essenserne virker både rensende, vitaliserende og harmoniserende og afhængig af din følsomhed, vil det variere hvordan du mærker essensernes virkning.

Materiale

Ugentlig under forløbet får du tilsendt materiale via Easyme, som du har adgang til så længe jeg har Easyme som udbyder.

Der vil både være læsestof omkring chakraerne og deres temaer, den gængse viden, men også mine egne erfaringer igennem mine mange års arbejde med chakraerne og deres sammenhænge kropsligt, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt.

Materialet er med til at understøtte din proces og giver dig viden om, hvordan du ved at arbejde igennem chakraerne kommer igennem alle dine livstemaer fra kælder til kvist.

Øvelser

Udover det skrevne materiale, vil der være praktiske øvelser af forskellig karakter på enten lydfil eller video, både kropslige og energetiske til at støtte din proces.

Øvelserne er koblet på hvert enkelt chakra, så du også herigennem, får et endnu bedre kendskab til din energikrop og de kropslige og psykologiske områder de er tilknyttet og hvordan du rent kropsligt kan styrke det område, som chakraet repræsenterer.

Facebook gruppe

Du kobles på en lukket, hemmelig Facebook gruppe, sammen med de andre deltagere.

Herinde kan du udover på vores ugentlige live kald dele dine oplevelser, stille de spørgsmål du måtte have og hvad du ellers har på hjertet i forbindelse med din proces på Love Healing Journey.

Min erfaring er at gruppen altid får et stærkt tilhørsforhold til hinanden, at det er et trygt og frit sted at dele og være i.

Du lærer om de 7 hoved chakraer plus to ekstra

På forløbet lærer du om de 7 hovedchakraer, rod, hara, solarplexus, hjerte, hals, pineal, krone plus 2 ekstra nemlig Jordstjerne- og stjerneports-chakraet , som er henholdsvis det dybeste og det højeste chakra, som sidder uden for kroppen.

Du kommer til at gå på opdagelse i dem alle, og der vil med garanti være op til flere aha oplevelser undervejs, indsigter og erkendelser, som vil hjælpe dig med at udvide din bevidsthed.

Jeg har valgt at tage disse 9 chakraer, da min oplevelse og erfaring er, at når disse arbejdes med, så berøres alle de andre chakraer samtidig – også de nye.

Opsummering - hvad får du med dig på L.O.V.E Healing Jouney

Praktiske oplysninger

Live undervisningstider og healings datoer

NB: Ved tilmelding, får du et udførligt program, hvad vi skal de forskellige datoer.

Hvad har andre sagt

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Navn:
E-mail: